Usmievavá švédska korunná princezná Victoria nadchla Mníchovčanov

NETKY.SK • 25 Máj 2011, 06:51 • 2 min
Usmievavá švédska korunná princezná Victoria nadchla Mníchovčanov

Usmievavá švédska korunná princezná Victoria nadchla Mníchovčanov

slovakia

left justify in out

img

Prvú oficiálnu návštevu Nemecka od vlaňajšej svadby začala dnes v Mníchove švédska korunná princezná Victoria (33) a jej manžel Daniel.
      V bavorskej metropole, kde sa pred takmer štyrmi desaťročiami, počas OH 1972 zoznámil vtedajší švédsky korunný princ a dnešný kráľ Karol XVI. Gustáv s istou Silviou Sommerlathovou z Heidelbergu, dnes švédskou kráľovnou, strávi pár dva dni. V stredu večer by sa mal presunúť do Berlína, kde Victoria strávila časť štúdií.
      Hosťom zo Štokholmu pripravili bavorskí hostitelia vrelé prijatie a zorganizovali aj krásne počasie. Nemožno sa preto čudovať, že úsmev z tváre sympatickej severanky prakticky nezmizol.
      Princ Daniel sa držal skôr v pozadí, ako sa to očakáva aj v protokole.
      Na futbalovom mládežníckom turnaji sa rozhodol vyskúšať si svoj kumšt zo značky pokutového kopu, avšak brankárovi sa ho podarilo oklamať a princovu "jedenástku" zneškodnil.
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies