Túžite po nenápadnom tetovaní? Najnovší trend je pre vás ako stvorený!

NETKY.SK • 14 August 2017, 13:23 • 2 min
Túžite po nenápadnom tetovaní? Najnovší trend je pre vás ako stvorený!

Tetovanie nemusí vždy byť na prvý pohľad rozoznateľné.

slovakia

left justify in out

Tetovania si ľudia dávajú obvykle robiť preto, aby navonok demonštrovali niečo zo svojej životnej filozofie. V takom prípade je celkom bežné, že si ho umiestnia niekam, kde si ho každý všimne. Rovnako aj prevedenie obrazu zodpovedá tomu, že bude vystavené zrakom okolia. Takto vznikajú rôzne, často až umelecké diela. Existuje však aj tetovanie, ktoré si nevšimnete, ani keď sa hľadíte priamo naňho.

 

Ak patríte k ľuďom veľmi túžiacim po nosení nejakého „posolstva“ na svojej koži, ale z istých dôvodov nemôže byť viditeľné, existuje jedno riešenie. Kimi Karr Thomas vymyslela tetovanie, ktoré tento problém vyrieši. Sama netušila, že sa môže stať takým hitom.

 

Ako teda takéto tetovanie vyzerá? Ide o drobné bodky, ktoré si možno ľahko pomýliť so znamienkami. Sú rôznych veľkostí, rôzne umiestnené a nevytvárajú sa výraznými farbami. Pre každého klienta majú iný význam.

 

Tatérka spomína na jednu z svojich klientok, ktorá týmto skrytým spôsobom demonštrovala nesúhlas so svokrovcami, iná sa rozhodla pre tetovanie súhvezdia, ktoré malo pre ňu špecifický význam.

 

Nový spôsob tetovania si zákazníci obľúbili. Ako hovoria, jeho veľkou výhodou je práve nenápadnosť. Nemôže sa tak stať, že sa zaňho budú časom hanbiť. Nikdy sa z neho totiž nestane gýč.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies