Tréner Lipska utekal pred pivnou sprchou, zranil sa

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 12:11 • 2 min
Tréner Lipska utekal pred pivnou sprchou, zranil sa

LIPSKO - Sprievodnou kuriozitou postupových osláv futbalistov RB Lipsko do najvyššej súťaže bolo zranenie ich trénera Ralfa Rangnicka.

slovakia

left justify in out

Skúsený 57-ročný kouč rozhodne nepatrí medzi fanúšikov v Nemecku toľko obľúbenej pivnej sprchy, a tak sa snažil ubziknúť útočníkovi Daviemu Selkemu, ktorý ho po nedeľnom víťazstve nad Karlsruhe (2:0) naháňal po trávniku s obrovským krígľom naplneným zlatistým mokom. Pri úteku si však Rangnick podľa nemeckých médií natiahol či natrhol zadný stehenný sval.

"Bol to z mojej strany reflex, vydať sa na útek. Ale zrejme to v tom momente nebol najlepší nápad," citoval server sport1.de Rangnicka, ktorý sa podľa vlastných slov už v pondelok cítil o čosi lepšie. "Snažil sa mi ujsť, čo nemal robiť - dobehol som ho. Potom sa niečo prihodilo, zrejme sa dostatočne nerozcvičil. Vyhýbam sa mu, preto teraz dávam toľko rozhovorov, aby som nemusel ísť do šatne," vravel novinárom čerstvo po trénerovom úraze Selke. Lipsko postúpilo medzi bundesligovú elitu spoločne s Freiburgom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies