Tréner Látal odmietol ponuku Hradca Králové

NETKY.SK • 22 Október 2014, 16:44 • 2 min
Tréner Látal odmietol ponuku Hradca Králové

HRADEC KRÁLOVÉ - Tréner futbalistov MFK Košice Radoslav Látal odmietol ponuku od nováčika najvyššej českej súťaže FC Hradec Králové. V stredu o tom informoval portál iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

Hradec Králové figuruje po 11. kole Synot ligy so šiestimi bodmi na poslednom 16. mieste tabuľky. Nového kormidelníka začal klub zháňať po sobotňajšej prehre 2:3 s Českými Budějovicami, po ktorej hlavný kouč Luboš Prokopec ponúkol rezignáciu a vedenie klubu ju prijalo. Ponuku podľa iDnes.cz odmietlo viacero vytypovaných kandidátov, medzi nimi aj Látal, ktorý sa rozhodol zostať v Košiciach.
     

Nakoniec Hradec Králové zvolil netradičné riešenie, keď mužstvo povedie triumvirát Bohuslav Pilný, Róbert Barborík a Ladislav Škorpil. Pilný, ktorý doteraz vykonával funkciu asistenta, bude mať na starosti prípravu tímu, športový riaditeľ klubu Barborík bude celý proces zastrešovať a skúsený Škorpil bude konzultantom tímu. "Situácia sa takto vyvinula a ja rozhodnutie vedenia klubu rešpektujem," citoval iDnes.cz slová Pilného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies