Tréner Chelsea Mourinho: Som unavený, potrebujem oddych

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 08:56 • 2 min
Tréner Chelsea Mourinho: Som unavený, potrebujem oddych

LONDÝN - Tréner futbalistov londýnskej Chelsea Jose Mourinho si po nedeľňajšom víťazstve nad Crystal Palace 1:0 a zisku majstrovského titulu v Premier League tri kolá pred koncom mohutne vydýchol. Radosť mu momentálne kalí zdravotný stav otca, ktorý sa podrobil nešpecifikovanej operácii hlavy a on ho cez týždeň bol osobne podporiť pri chirurgickom zákroku.

slovakia

left justify in out

"Okamžite po zápase s Leicestrom som súkromným lietadlom odletel za ním. Je silný, stabilizovaný. Veríme, že všetko bude v poriadku," povedal v nedeľu pokojný a spokojný tréner už 5-násobného anglického majstra a na margo jeho tretieho titulu na lavičke klubu zo Stamford Bridge dodal: "Som veľmi šťastný a pyšný. Potrebujem však oddych, som aj veľmi unavený. Konečne už aj matematicky máme istý titul, konečne sa môžeme uvoľniť, relaxovať a tešiť. Môžeme sa pozrieť dozadu a vidieť, ako veľmi sme si titul zaslúžili."

 

Päťdesiatdvaročný Mourinho vyhral s klubom majiteľa Romana Abramoviča majstrovské tituly aj v rokoch 2005 a 2006.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies