Tréner Carlo Ancelotti vylúčil Mbappeho letný príchod do Realu Madrid

NETKY.SK • 25 August 2023, 11:30 • 2 min
Tréner Carlo Ancelotti vylúčil Mbappeho letný príchod do Realu Madrid

MADRID - Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti vylúčil, že by Real Madrid toto leto podpísal zmluvu s Kylianom Mbappém z Paríža Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Kouč španielskeho vicemajstra dodal, že káder v tomto období nebude rozširovať o nových hráčov. "Myslím si, že súpiska nášho tímu je už uzavretá a hráči sa plne koncentrujú na novú sezónu. Takže nateraz vylučujem príchod Kyliana Mbappého do klubu," uviedol Ancelotti pre portál bbc.com. Dvadsaťštyriročnému útočníkovi vyprší zmluva s francúzskym majstrom v lete nasledujúceho roka. Prezident klubu Nasser Al-Khelaifi uviedol, že nenechá Mbappého odísť zadarmo.

 

V júli PSG povolilo saudskoarabskému Al-Hilal rokovať s Mbappem po tom, ako klub predložil prestupovú ponuku vo výške 259 miliónov libier. Francúzsky útočník uplynulý mesiac netrénoval s tímom a rovnako vynechal úvodný ligový zápas sezóny proti Lorientu (0:0). Klub uviedol, že po absolvovaní "veľmi konštruktívnych a pozitívnych rozhovorov" sa Mbappe vrátil do tréningového procesu. Minulý týždeň nastúpil v stretnutí s Toulouse (1:1) ako náhradník a skóroval z penalty. Mbappe prišiel do PSG v roku 2017, najprv na hosťovanie z Monaka, potom ho klub odkúpil za 180 miliónov eur. V drese francúzskeho šampióna odohral 261 zápasov, strelil 213 gólov a stal sa päťnásobným víťazom Ligue 1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / BBC Foto: CNN / Getty Images / Corbis Sport / Tim Clayton
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies