Tréner Bostonu: Bez Cháru bude zodpovednosť na iných

NETKY.SK • 6 Február 2014, 10:05 • 2 min
Tréner Bostonu: Bez Cháru bude zodpovednosť na iných

WILMINGTON - Dvojice v zložení Matt Bartkowski - Johnny Boychuk, Torey Krug - Dougie Hamilton a David Warsofsky - Kevan Miller síce nevzbudzujú dojem nedobytných obranných hradieb, ale počas absencie kapitána Zdena Chára bude hokejový Boston bojovať v NHL práve s touto šesticou zadákov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom web boston.com s poznámkou, že práve v takomto zložení sa Bruins pripravujú na zápasy proti St. Louis (štvrtok) a Ottawe (sobota), teda v čase, keď bude kľúčový bek tímu už v ruskom Soči ako vlajkonosič slovenskej výpravy na zimných olympijských hrách.

"Sme nedočkaví, ako sa títo chlapci vyrovnajú s trochu väčšou zodpovednosťou na svojich pleciach, keďže 'Z' je mimo zostavy. Hokejové zápasy však nevyhráva len jeden muž. Vieme, že jednotlivec môže byť rozdielovým hráčom, ale pod konečným výsledkom je aj tak vždy podpis celého kolektívu," uviedol tréner Claude Julien. 

Chára si v utorok proti Vancouveru vo svojom poslednom zápase pred Soči pripísal jednu asistenciu, Boston zvíťazil doma 3:1. 

Slávnostné otvorenie zimných olympijských hier v Soči sa uskutoční v piatok 7. februára. Hokejisti Slovenska začnú pod piatimi kruhmi vo štvrtok 13. februára o 13.30 h SEČ proti Američanom. V NHL bude počas Hier prestávka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies