Trenčín získal skúseného beka Drtinu

NETKY.SK • 22 December 2015, 17:50 • 2 min
Trenčín získal skúseného beka Drtinu

TRENČÍN - Český hokejový obranca Jiří Drtina posilnil defenzívu účastníka slovenskej Tipsport ligy Dukly Trenčín.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný odchovanec Slavie Praha sa s "vojakmi" dohodol na zmluve do konca sezóny a nahradí Petra Mikuša, ktorý prestúpil do Košíc.
Pražský rodák Drtina posledné dva roky pôsobil v Chomutove a v ostatnom ročníku ako kapitán doviedol Pirátov do najvyššej súťaže. "Minulý rok sme hrali prvú ligu, bola to úspešná sezóna a postúpili sme do extraligy. Zmenili sa tréneri, teraz bol koučom Vladimír Růžička, asi som nenaplnil jeho očakávania. Skončil som v Chomutove a hľadal si nový angažmán. Keď sa mi ozvali z Trenčína, pomerne rýchlo sme sa dohodli," informoval na oficiálnej stránke klubu Drtina.

 

Ten zároveň prezradil, že o tíme získal informácie od ďalšieho Čecha v kádri Trenčína - brankára Jana Cháberu, s ktorým pôsobil tri roky v Kladne: "Áno, Jan mi volal, povedal mi, ako to tu funguje, že je to všetko v pohode, zázemie aj štadión sú na dobrej úrovni, to všetko zohralo svoju úlohu pri mojom príchode."


Drtina odohral v českej extralige dovedna 495 zápasov. Nazbieral 85 bodov za 25 gólov a 60 asistencií. V roku 2008 získal so Slaviou Praha majstrovský titul.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies