Trenčania podpíšu zmluvu s Rakúšanom Maierhoferom: Zaslúži si miesto v našom kádri

NETKY.SK • 12 Február 2016, 10:08 • 2 min
Trenčania podpíšu zmluvu s Rakúšanom Maierhoferom: Zaslúži si miesto v našom kádri

TRENČÍN - Rakúsky futbalový útočník Stefan Maierhofer presvedčil trénerov i vedenie AS Trenčín, že by mohol byť klubu užitočný pri obhajobe titulu v najvyššej domácej súťaži aj trofeje v národnom pohári.

slovakia

left justify in out

Líder Fortuna ligy sa s 33-ročným hráčom dohodol na zmluve do konca sezóny s opciou na ďalší rok. Informovalo o tom piatkové vydanie denníka Šport. Maierhofer absolvoval s Trenčanmi sústredenie v tureckom Kemeri, v rámci ktorého zasiahol do dvoch prípravných stretnutí a proti rumunskej Steaue Bukurešť strelil jediný gól súboja dvoch úradujúcich národných šampiónov. Zmluvu by mal podpísať v piatok.


"Dohodli sme sa s ním na podmienkach. Maierhofer u nás zostane do konca sezóny. Súčasťou kontraktu bude aj opcia na ďalší rok. Tento hráč nás svojimi výkonmi presvedčil, že si zaslúži miesto v našom kádri," povedal pre Šport generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.


Fyzicky disponovaný, 202 cm vysoký Rakúšan Maierhofer počas svojej kariéry pôsobil v Bayerne Mníchov, Rapide Viedeň či Red Bulle Salzburg. Naposledy si obliekal dres anglického Millwallu. Reprezentačný dres A-mužstva si obliekol 19-krát.


V trenčianskom kádri by mal Maierhofer zaplniť medzeru po odchode brazílskeho útočníka Wesleyho Moraesa Ferreiru Da Silvu, ktorý koncom januára prestúpil do belgického klubu FC Bruggy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies