Trapas na dovolenke: Briti si mysleli, že v all-inclusive majú pre seba celý ostrov

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 16:36 • 2 min
Trapas na dovolenke: Briti si mysleli, že v all-inclusive majú pre seba celý ostrov

Každý chce pochopiteľne nakupovať, čo najvýhodnejšie a občas poteší získať niečo zadarmo. Jeden britský pár sa ale prepočítal.

slovakia

left justify in out

Nemenovaní občania Veľkej Británie sa vybrali na dovolenku na grécky ostrov Rodos. Jedného dňa si pochutnali v staromestskej reštaurácii a chystali sa odísť. Keď sa za nimi rozbehol personál a žiadal od nich peniaze, ostali poriadne šokovaní.

 

Zakúpili si predsa dovolenku all-inclusive. V ich ponímaní to znamenalo, že majú v cene zájazdu k dispozícii celý ostrov vrátane reštaurácií.

Podľa gréckeho denníka Dimokratiki pár účet napokon neochotne zaplatil.

 

Majiteľ reštaurácie na námestí Hippokratov v starej mestskej časti povedal, že keď Britov požiadali o platbu, jednoducho ukázali svoje hotelové náramky.

 

Bolo im vysvetlené, že all-inclusive v skutočnosti neznamená jedlo a pitie zadarmo na celom ostrove.

 

Majiteľ reštaurácie tiež priznal, že to nebol prvý prípad, keď sa jeho hostia vybrali preč bez platenia s tou istou výhovorkou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies