Tragédia v Považskej Bystrici: Na následky dopravnej nehody zomrela 68-ročná žena

NETKY.SK • 12 Január 2016, 14:39 • 2 min
Tragédia v Považskej Bystrici: Na následky dopravnej nehody zomrela 68-ročná žena

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Na následky dopravnej nehody, ktorá sa stala v pondelok (11.1.) podvečer v Považskej Bystrici zomrela 68-ročná Považskobystričanka.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, k nehode došlo krátko pred 18.00 h na ceste I/61 v smere na Trenčín. „Chodkyňa prechádzala cez štvorprúdovú cestu mimo priechodu pre chodcov. Došlo ku kontaktu s vozidlom značky Tesla, ktoré riadil 51-ročný muž. Ženu previezli zdravotní záchranári do považskobystrickej nemocnice, kde pred polnocou zraneniam podľahla,“ priblížila Antalová.

 

Ako dodala, skúška na alkohol bola u vodiča negatívna, u nebohej vykonajú súdno-lekársku pitvu. Na vozidle vznikla škoda asi 1000 eur. „Policajt okresného dopravného inšpektorátu začal trestné stíhanie za prečin usmrtenia. Príčina a miera zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“ doplnila policajná hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies