Tracy Morgan sa oženil s Megan Wollover

NETKY.SK • 24 August 2015, 10:45 • 2 min
Tracy Morgan sa oženil s Megan Wollover

LOS ANGELES - Americký herec a komik Tracy Morgan sa v nedeľu večer druhý raz oženil. Magazín People o tom informoval jeho hovorca.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťšesťročný rodák z New Yorku si vzal za manželku Megan Wollover, s ktorou sa zasnúbil v januári 2013 a v rovnakom roku sa im narodila aj dcéra Maven. Svadba sa konala 14 mesiacov po hromadnej autonehode, pri ktorej sa Morgan vážne zranil a jeho kolega James „Jimmy Mack“ McNair zomrel. „Po tom, ako som vlani o Tracyho takmer prišla, som šťastná, že som si nakoniec mohla vziať lásku môjho života. Prešli sme si mnohým a naša láska je vďaka tomu silnejšia. Teším sa na to, čo nám prinesie budúcnosť. Je pre mňa požehnaním, že môžem stráviť zvyšok môjho života s Tracym,“ povedala 28-ročná Wollover.


Komik sa zo zranení, ktoré utrpel pri spomínanej nehode, zotavoval niekoľko mesiacov. Musel sa učiť ako vstávať, sadať si i kráčať. Motiváciou mu bola práve jeho partnerka. „Nechcem s manželkou kráčať zo sobáša s paličkou alebo na vozíčku. Musel som sa preto na terapii poriadne snažiť. Musel som sa dať do poriadku,“ povedal herec v júni pre People.


Tracy Morgan sa stal známym vďaka účinkovaniu v televíznej šou Saturday Night Live a seriáli Štúdio 30 Rock (2006 - 2013), za výkon v ktorom ho v roku 2006 nominovali na cenu Emmy. Okrem toho sa objavil v snímkach Jay a mlčanlivý Bob vracajú úder (2001), Hlava štátu (2003), Za mrežami (2005), Superhrdina (2008), Deep in the Valley (2009) či Poliši (2010). Svoj hlas prepožičal aj Luizovi v animovaných snímkach Rio (2011) a Rio 2 (2014). V roku 1996 mu diagnostikovali cukrovku a v roku 2010 podstúpil transplantáciu obličky. Jeho prvou manželkou bola Sabina Morgan, s ktorou má troch synov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies