Tour de Langkawi: Kolář dvanásty v tretej etape

NETKY.SK • 1 Marec 2014, 10:46 • 2 min
Tour de Langkawi: Kolář dvanásty v tretej etape

KUALA LUMPUR - Slovenský cyklista Michael Kolář obsadil 12. miesto v sobotňajšej tretej etape pretekov Tour de Langkawi v Malajzii. Jazdec tímu Tinkoff-Saxo nestačil v záverečnom špurte 166,5-km dlhého úseku z Kampary do Kuala Lumpur na víťazného Taliana Andreu Guardiniho z Astany.

slovakia

left justify in out

Na druhom mieste skončil Holanďan Theo Bos, tretí bol Francúz Yannick Martinez.

"V dnešnej tretej etape sme to nemali dobre rozbehnuté. Spolujazdci mi chceli spraviť vlak, ale nevyšlo nám to a na posledných päťsto metrov som bol okolo tridsiatej pozícii. Bol som dosť vzadu, takže to jednoducho nevyšlo, ale nejdem si z toho robiť veľkú hlavu. Cítim sa už lepšie a pred nami je ešte veľa etáp a šancí," sprostredkoval slová 21-ročného Kolářa po 3. etape mediálny manažér Jozef Korbel. 

 

V celkovom hodnotení vedie naďalej Kolumbijčan Duber Quintero o 19 sekúnd pred Írom Mattom Brammeierom. Tretie miesto patrí Austrálčanovi Jonathanovi Clarkovi, ktorý má manko 22 sekúnd. Slovák Kolář si oproti piatku pohoršil o päť priečok a je šestnásty (+1:37 min). 

Výsledky - Tour de Langkawi: 
3. etapa (Kampar - Kuala Lumpur, 166,5 km): 1. Andrea Guardini (Tal.) Astana 3:40:38 h, 2. Theo Bos (Hol.) Belkin, 3. Yannick Martinez (Fr.) Europcar, 4. Aidis Kruopis (Lit.) Orica-GreenEdge, 5. Kenny van Hummel (Hol.) Androni Giocatolli-Venezuela, 6. Dene Thomas Rodgers (N. Zél.) OCBC Singapore,... 12. Michael Kolář (SR) Tinkoff-Saxo - všetci rovnaký čas ako víťaz 

Celkové poradie po 3. etape: 
1. Duber Quintero (Kol.) reprezentácia Kolumbie 9:13:10 h, 2. Matt Brammeier (Ír.) Synergy Baku +19 s, 3. Jonathan Clarke (Aus.) UnitedHealthcare +22, 4. Choon Huat Goh (Sing.) OCBC Singapore +33, 5. Theo Bos (Belg.) Belkin +1:21 min, 6. Andrea Guardini (Tal.) Astana +1:27,... 16. Michael Kolář (SR) Tinkoff-Saxo +1:37 min. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies