Totti po roku v základe AS Rím, vyzval ku gólu Džeka

NETKY.SK • 22 September 2016, 11:42 • 2 min
Totti po roku v základe AS Rím, vyzval ku gólu Džeka

MILÁNO - Talianskemu futbalistovi Francescovi Tottimu chýba už iba pár dní do štyridsiatky, ale na ihrisku má stále čo ponúknuť.

slovakia

left justify in out

V stredajšom stretnutí 5. kola najvyššej domácej súťaže proti FC Crotone sa o tom presvedčil jeho spoluhráč z AS Rím Edin Džeko, keď od svojho kapitána dostal milimetrovú prihrávku za obranu súpera a pohodlne prehodil vybiehajúceho brankára Alexa Cordaza. O výsledku súboja bolo prakticky rozhodnuté, bosniansky útočník zvýšil v 48. minúte na 3:0 a o deväť minút neskôr uzavrel skóre na konečných 4:0. Totti odohral celé stretnutie, v základnej zostave nastúpil prvý raz takmer presne po roku. "Kondične je na tom dobre. Vedel som, že zápas nebude jednoduchý, nováčik dobre bránil. Francescova výnimočnosť spočíva v tom, že dokáže takmer vždy niečo vymyslieť prakticky z ničoho. Bol by som rád, keby sa tým nakazil aj zvyšok tímu, aby si z neho bral príklad pri predvídaní hry," vyzdvihol prínos lídra tímu tréner Luciano Spalletti. Jeho zverenci sa vďaka efektivite v útoku vyšvihli na 3. miesto v tabuľke Serie A.

 

Majster sveta z Nemecka 2006 Totti je symbolom klubovej vernosti, iný ako červeno-oranžový dres "vlčice" si počas kariéry neobliekol. Štyridsiatku oslávi v utorok 27. septembra. Zmluvu má podpísanú do konca sezóny, po jej vypršaní dá pravdepodobne aktívnemu futbalu zbohom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies