Toto je najkrajšia žena na svete: Miss World 2014 sa stala Juhoafričanka, Maďarka bola druhá

NETKY.SK • 15 December 2014, 09:25 • 2 min
Toto je najkrajšia žena na svete: Miss World 2014 sa stala Juhoafričanka, Maďarka bola druhá

LONDÝN - Londýnske finále súťaže krásy Miss World 2014 vyhrala dnes 22-ročná študentka medicíny Rolene Straussová z Juhoafrickej republiky.

slovakia

left justify in out

Prvou vicemiss sa stala 23-ročná modelka a Edina Kulcsárová z Maďarska, ktorá študuje herectvo a druhou vicemiss 22-ročná Američanka zo Severnej Karolíny, lobistka Elizabeth Safritová informovala tlačová agentúra AP. Všetky tri dievčatá sú dlhovlasé brunetky.

 

 

 

 

 

Víťazov oznámili po dlhej súťaži, na ktorej sa zúčastnili dievčatá z vyše 120 krajín sveta. Každá z nich získala právo reprezentovať svoju krajinu po národnej súťaži. Tohtoročnú súťaž poznačilo minulomesačné zavraždenie Miss Hondurasu a jej sestry v ich vlasti. 

 

Vôbec prvá súťaž Miss World sa uskutočnila pred 63 rokmi v Británii. Reprezentantka Juhoafrickej republiky zvíťazila na Miss World po tretí raz.

 

V prestížnej súťaži krásy Slovenskú republiku zastupovala víťazka 19. ročníka súťaže Miss Slovensko Laura Longauerová. 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies