Tomi Kid Kovács si v auguste zmeria sily s Dannym Greenom

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 13:57 • 2 min
Tomi Kid Kovács si v auguste zmeria sily s Dannym Greenom

BRATISLAVA - Slovenský profiboxer Tomáš Kovács zvedie svoj najbližší zápas proti legende austrálskeho boxu Dannymu Greenovi.

slovakia

left justify in out

Dvanásťkolový duel v ťažkej hmotnostnej kategórii sa uskutoční 19. augusta v Melbourne, v hre nebude žiadny titul.
     

Tridsaťosemročný Kovács s bilanciou 27 víťazstiev (z toho 15 KO) a jedinej prehry sa na súboj teší, zvučné meno súpera vníma ako výzvu. "Predovšetkým som rád, že sa napriek istým problémom už podpísala zmluva a môžem sa tak plne sústrediť na prípravu. Green je mimoriadne kvalitný boxer, ale v ringu sa môže stať čokoľvek," uviedol pre TASR pästiar s prezývkou Tomi Kid.
     

O štyri roky starší Green má na konte 33 víťazstiev (z toho 28 KO) a päť prehier. Účastník OH 2000 v Sydney je bývalým majstrom sveta v superstrednej, poloťažkej i ťažkej váhe. Boxer známy pod prezývkou "zelená mašina" sa preslávil predovšetkým víťazstvom nad Royom Jonesom Juniorom v roku 2009. Posledný zápas absolvoval ešte koncom roka 2012, keď si na body poradil so Shaneom Cameronom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies