Tjader nepostúpil do finále v slopestyle, vyhral Christensen

NETKY.SK • 13 Február 2014, 10:04 • 2 min
Tjader nepostúpil do finále v slopestyle, vyhral Christensen

ROZA CHUTOR - Víťazom kvalifikácie v akrobatickom lyžovaní v disciplíne slopestyle sa na ZOH v Soči stal Joss Christensen (91,00) z USA, ktorý ako jediný dostal známku cez 90 bodov. Z druhej pozície postúpil v premiérovej olympijskej disciplíne Nór Andreas Haatveit (88,00), tretie miesto si vyjazdil James Woods (87,2) z Veľkej Británie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Z 32 štartujúcich sa do 12-členného finále v Extrém Parku nepodarilo z najväčších favoritov kvalifikovať 19-ročnému Jesperovi Tjaderovi. Švédskemu borcovi, ktorý má v aktuálnom rebríčku Svetového pohára v slopestyle rovnaký počet bodov ako vedúci Američan Nicholas Goepper, išiel prvú jazdu príliš na istotu a v druhej sa zasa nevyhol pádu. Nakoniec obsadil s 61,00 bodmi konečné 24. miesto. 

Vo finále budú mať Nóri trojnásobné a reprezentanti USA dokonca kompletné štvornásobné zastúpenie. Najviac si vydýchol aktuálne tretí muž SP v slopestlye Američan Bobby Brown (83,00), ktorý vďaka druhej jazde obsadil posledné postupové miesto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies