Tipos má nového právneho zástupcu, NS možno dnes nerozhodne

NETKY.SK • 30 November 2010, 12:28 • 2 min
Tipos má nového právneho zástupcu, NS možno dnes nerozhodne

Tipos má nového právneho zástupcu, NS možno dnes nerozhodne

slovakia

left justify in out

img

Štátna lotériová spoločnosť Tipos, ktorá je niekoľko týždňov bez obhajcu, si v pondelok (29.11.) našla nového právneho zástupcu. Informovali o tom dnes Hospodárske noviny. Meno nového právnika však Tipos kvôli jeho bezpečnosti zatiaľ tají.
      Podľa denníka sa tak stalo v hodine dvanástej. Práve dnes by mal totiž Najvyšší súd (NS) SR rozhodnúť, či Tipos bude musieť zaplatiť súkromnej firme 66 miliónov eur za neoprávnené využívanie know-how. "Musí si prejsť spis, aby vedel jednoznačne povedať, či môžeme verdikt ešte oddialiť a zvrátiť," povedal HN v súvislosti s novým právnikom šéf Tiposu Miloš Ronec.
      Zároveň nevylúčil, že lotériová spoločnosť bude chcieť opäť získať čas a na dnešnom pojednávaní NS podajú opäť námietku. "Je to päťdesiat na päťdesiat," pripustil Ronec. Všetky doterajšie námietky, ktoré verdikt odďaľovali, boli zamietnuté.
      Svojho predošlého obhajcu Tipos prepustil ešte začiatkom mesiaca. Pri hľadaní jeho nástupcu sa podľa HN uvažovalo aj o Ernestovi Valkovi, ktorého neznámy páchateľ zavraždil 8. novembra v jeho dome.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies