Tieto slová trénera Kovača ho presvedčili, Lewandowski akceptoval zotrvanie v Bayerne

NETKY.SK • 8 August 2018, 11:02 • 2 min
Tieto slová trénera Kovača ho presvedčili, Lewandowski akceptoval zotrvanie v Bayerne

Mníchov - Tréner nemeckého futbalového majstra Bayernu Mníchov Niko Kovač uviedol, že poľský útočník Robert Lewandowski akceptoval fakt jeho zotrvania v klube. Dvadsaťdeväťročný kanonier sa snažil v prestupovom období o zmenu pôsobiska, hoci má v Bavorsku kontrakt platný až do roku 2021.

slovakia

left justify in out

"Robert vie, čo si o celej veci myslím. Je určite jeden z troch najlepších hráčov sveta na jeho poste. Preto sme mu neumožnili odísť a definitívne u nás zostane. Toto som mu povedal a on to akceptoval," uviedol Kovač. Ten tiež dementoval informácie, že do Bayernu príde chorvátsky krídelník Ante Rebič z Frankfurtu.

 

"Ante je silná osobnosť a fantastický hráč. Za uplynulé dva roky vo Frankfurte sa brilantne zlepšil a skvele hrá aj za reprezentáciu Chorvátska. My ale máme na jeho pozícii veľkú silu," dodal bývalý tréner Eintrachtu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies