Tevez sa vrátil víťazstvom nad Chelsea, QPR otočil duel s Liverpoolom

NETKY.SK • 22 Marec 2012, 07:42 • 2 min
Tevez sa vrátil víťazstvom nad Chelsea, QPR otočil duel s Liverpoolom

Tevez sa vrátil víťazstvom nad Chelsea, QPR otočil duel s Liverpoolom - Futbal Argentínsky futbalový útočník Carlos Tevez sa úspešne vrátil do zostavy Manchestru City v stredajšom zápase 29. kola anglickej ligy.

slovakia

left justify in out

img

Argentínsky futbalový útočník Carlos Tevez sa úspešne vrátil do zostavy Manchestru City v stredajšom zápase 29. kola anglickej ligy. City vyhralo v dôležitom zápase nad Chelsea Londýn 2:0 a Tevez prišiel na ihrisko z pozície náhradníka v 66. minúte.
      Bolo to dobré rozhodnutie trénera Roberta Manciniho, lebo v tom čase domáci prehrávali 0:1. Po príchode Teveza domáci zápas otočili, pričom argentínsky reprezentant prihral na rozhodujúci gól Samira Nasriho v 85. minúte. Argentínčan nastúpil na prvý duel v drese "Citizens" za uplynulých šesť mesiacov, keď hral za klub naposledy v septembri minulého roka, no potom odmietol nastúpiť ako náhradník na duel Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov a dostal sa do sporu s trénerom Robertom Mancinim. Za svoje správanie sa nakoniec ospravedlnil pred piatimi týždňami a následne sa zapojil dol tréningového procesu.
      Queens Park Rangers vyhral doma nad FC Liverpool 3:2, keď v súboji prehrával už 0:2. V drese "The Reds" odohral celý zápas aj slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel. Futbalisti Arsenalu dobyli liverpoolsky Goodison Park a zvíťazili nad Evertonom 1:0. Domáci brankár Ján Mucha sedel iba na lavičke náhradníkov.

      sumáre - 29. kolo:
      Manchester City - Chelsea Londýn 2:1 (0:0)
      Góly: 70. Agüero (z 11 m), 85. Nasri - 60. Cahill, 46.324 divákov.

      Tottenham Hotspur - Stoke City 1:1 (0:0)
      Góly: 90.+2 van der Vaart - 75. Jerome, 35.172 divákov.

      FC Everton - Arsenal Londýn 0:1 (0:1)
      Gól: 8. Vermaalen, 30.330 divákov.

      Queens Park Rangers - FC Liverpool 3:2 (0:0)
      Góly: 77. Derry, 86. Cisse, 90. Mackie - 54. Coates, 72. Kuyt, 18.003 divákov.
      /M. Škrtel (Liverpool) odohral celý zápas/.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies