Terčom Khana na rok 2016 je Pacquiao

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 23:13 • 2 min
Terčom Khana na rok 2016 je Pacquiao

DUBAJ - Keďže Amir Khan sa opäť nedočkal súboja s Floydom Mayweatherom, rozhodol sa tento britský profesionálny boxer skrížiť v budúcom kalendárnom roku cestu Mannymu Pacquiaovi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný strieborný šampión organizácie WBC vo welterovej hmotnostnej kategórii sa chce s filipínskou, o osem rokov staršou hviezdou stretnúť v Dubaji v marci alebo apríli 2016.

 

"Už mnoho rokov sa hovorí o vystúpení Amira Khana v Dubaji. Každý pozná môj postoj: som pripravený, aj druhá strana to však musí myslieť vážne. Pacquiaov promotér Bob Arum už kontaktoval môj tím. Uvidíme, čo z toho vzíde. Vzhľadom na to, že Floyd uteká strachom, chcem Pacquiaa, keď sa zotaví zo svojho zranenia. Rok 2016 bude patriť mne, uvidíte ma v dvoch najväčších predstaveniach," vyhlásil podľa webu World Boxing News rodák z Boltonu pre The National v Spojených arabských emirátoch.

 

Druhou veľkolepou šou, ktorú Khan vo vyjadrení spomenul, je čisto britská konfrontácia s 29-ročným držiteľom titulu verzie IBF vo welterovej váhe Kellom Brookom. Tá prichádza do úvahy koncom budúceho kalendárneho roka v londýnskom Wembley. Podľa internetovej stránky magazínu The Ring už došlo k prvotnému kontaktu medzi Amirom Khanom a promotérom Brooka Eddiem Hearnom zo spoločnosti Matchroom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies