Televízne prenosy lámu po svete rekordy v sledovanosti

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 09:15 • 2 min
Televízne prenosy lámu po svete rekordy v sledovanosti

RIO DE JANEIRO - Sledovanosť zápasov 1. kola skupinovej fázy z futbalových MS v Brazílii na televíznych obrazovkách zaznamenala niekoľko diváckych rekordov.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry Reuters zápas Japonsko - Pobrežie Slonoviny (1:2) patril zatiaľ k najsledovanejším duelom, pričom v krajine vychádzajúceho slnka ho o 10.00 h dopoludnia videlo na stanici NHK 34,1 milióna divákov. 
      

Otvárací duel medzi Brazíliou a Chorvátskom (3:1) si na svojich televíznych obrazovkách nenechalo ujsť 42,9 milióna divákov, ktorý sledovali prenos a stanici TV Globo.
      

Rekordný počet 11,1 milióna divákov sledovalo zápas USA - Ghana (2:1) na stanici ESPN v USA. Je to nový rekord pri sledovaní jedného stretnutia zo svetového šampionátu.
      

Prehru Anglicka s Talianskom (1:2) v amazonskom Manause pritiahlo k televíznym britským obrazovkám na stanici BBC 1 celkovo 14,2 milióna divákov, taliansku stanicu RAI I si v inkriminovanom čase zaplo 12,8 milióna divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies