Štátna televízia - Kaddáfího syn Chamís je nažive

NETKY.SK • 29 Marec 2011, 11:45 • 2 min
Štátna televízia - Kaddáfího syn Chamís je nažive

Štátna televízia - Kaddáfího syn Chamís je nažive

slovakia

left justify in out

img

Líbyjská štátna televízia odvysielala v noci nadnes údajne aktuálne zábery Chamísa Kaddáfího, syna líbyjského vodcu Muammara Kaddáfího, ktorý mal nedávno zahynúť pri samovražednom útoku.
      Na záberoch je vidieť muža vo vojenskej uniforme nápadne sa podobajúceho na Chamísa ako z korby idúceho pickupu zdraví skandujúci dav v areáli Kaddáfího sídla Bab al-Azizíja v Tripolise. Bodyguardi sa snažia zabrániť davu, aby sa k nemu dostal príliš blízko.
      Ich odvysielanie má podľa komentára líbyjskej televízie vyvrátiť správy v arabských médiách a na internete, že Chamísa zabil nelojálny pilot vojenského letectva, ktorý narazil s lietadlom do sídla Muammara Kaddáfího v Tripolise.
      Chamís Kaddáfí je veliteľom elitnej 32. armádnej brigády, považovanej mnohými analytikmi za najlepšie vycvičenú jednotku v Líbyi.
      Tuniská oficiálna tlačová agentúra TAP medzitým informovala, že líbyjský minister zahraničných vecí Músa Kúsa prešiel v pondelok popoludní hranicu do Tuniska. Agentúra citovala svojho spravodajcu a bezpečnostné zdroje v malom pobrežnom meste Rás Ajdír. Podľa zdroja z tuniského ministerstva zahraničných vecí išlo o súkromnú, nie oficiálnu návštevu.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies