Talianská tenistka Vinciová: Možno je to moja posledná sezóna

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:39 • 2 min
Talianská tenistka Vinciová: Možno je to moja posledná sezóna

NEW YORK - Kariéra talianskej tenisovej univerzálky Roberty Vinciovej sa možno chýli ku koncu. "Neviem, či je toto môj posledný rok v tenisovom dianí. Netuším, či sa sem ešte niekedy vrátim hrať," napísala Vinciová v rámci rozsiahleho komuniké na svojom facebooku po utorňajšej prehre s Nemkou Angelique Kerberovou 5:7, 0:6 vo štvrťfinále dvojhry na grandslamových US Open v New Yorku.

slovakia

left justify in out

"Dosiahla som štvrťfinále na mojom obľúbenom turnaji, čo je úžasné. Mrzí ma ten dnešok, ale jednu vec nemôžem poprieť: som si vedomá toho, že som zo seba vydolovala všetko a miestami ešte viac. Prehra síce bolí, ale v uvedenom smere som na seba hrdá," skonštatovala 33-ročná osmička svetového rebríčka WTA vo dvojhre.

Tarantská rodáčka Vinciová vlani v semifinále v lokalite Flushing Meadows senzačne zrušila sen domácej líderky renkingu Sereny Williamsovej o kalendárnom Grand Slame. Vo finálovom derby nestačila na Flaviu Pennettovú, ktorá následne oznámila, že už iba dohrá predmetnú sezónu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies