Svetovou šampiónkou v motokrose zostáva Talianka Fontanesiová

NETKY.SK • 8 September 2013, 15:28 • 2 min
Svetovou šampiónkou v motokrose zostáva Talianka Fontanesiová

ŠENKVICE - Zo slovenských reprezentantiek sa najviac darilo Miriam Zavackej na Honde.

slovakia

left justify in out

Po dopoludňajšom tréningovom páde a zranení jednej z favoritiek na víťazstvo v nedeľňajšom finále majstrovstiev sveta v motokrose žien WMX Natalie Kaneovej z Írska nakoniec v prvej finálovej jazde v Šenkviciach zvíťazila Meghan Rutledgerová z Austrálie (Kawasaki) pred Stephani Laierovou z Nemecka (Kawasaki) a Chiarovou Fontanesiovou z Talianska (Yamaha).

Aktuálna majsterka sveta Fontanesiová si ziskom 20 bodov upevnila líderskú pozíciu v celkovom súčte a pred druhou finálovou jazdou si definitívne vyjazdila titul svetovej šampiónky aj v sezóne 2013.

Z dvojice slovenských reprezentantiek sa viac darilo meninovej oslávenkyni Miriam Zavackej (Honda), ktorá zajazdila na 18. mieste. Iba 15-ročná Lea Idešicová si po dopoludňajšom páde zranila nohu a s bolesťami jazdu dokončila na 20. mieste, čím získala prvý bod do hodnotenia MS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies