Superclásico s Messim aj Neymarom, sľubuje predajca lístkov

NETKY.SK • 11 Február 2017, 10:54 • 2 min
Superclásico s Messim aj Neymarom, sľubuje predajca lístkov

MELBOURNE - V prípravnom zápase medzi juhoamerickými futbalovými gigantmi Brazíliou a Argentínou, ktorý odohrajú 9. júna v austrálskom Melbourne, by nemali chýbať najväčšie hviezdy oboch krajín.

slovakia

left justify in out

Fanúšikom to sľubuje jedna z firiem predávajúcich lístky. Účasť Argentínčana Lionela Messiho a jeho spoluhráča z FC Barcelona, brazílskeho reprezentanta Neymara, je podľa predajcu "zaručená". Organizátori to však ešte nepotvrdili. Ak by v zostavách na prestížny duel skutočne figurovali aj mená ako Sergio Agüero, Gonzalo Higuaín, Javier Mascherano, Ángel Di María, Philippe Coutinho, Oscar či Daniel Alves, počtom divákov na stotisícovom kriketovom štadióne by v stretnutí mohli utvoriť nový rekord spomenutého dejiska pre futbalové zápasy. "Medzi Argentínou a Brazíliou je 100 rokov rivality. Naše vzájomné zápasy sú vždy špeciálne. Prioritne sa pripravujeme na dôležitú kvalifikáciu o postup na majstrovstvá sveta, tento duel bude mimoriadne cennou prípravou," cituje denník Guardian argentínskeho kormidelníka Edgarda Bauzu. Tradíciu Superclásico de las Américas založili v roku 2011. Pôvodne hrali vždy dva zápasy, jeden v Argentíne, druhý v Brazílii. V roku 2014 prešli na nový formát s jediným zápasom v neutrálnom dejisku, ktorým bol štadión v Pekingu. Počas rokov 2015 a 2016 sa prestížne podujatie neuskutočnilo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies