Super Bowl: Bradymu ukradli víťazný dres, čaká, že sa objaví na eBay

NETKY.SK • 6 Február 2017, 10:45 • 2 min
Super Bowl: Bradymu ukradli víťazný dres, čaká, že sa objaví na eBay

Houston - Čierna škvrna na historickom dni, quarterbackovi čerstvých šampiónov NFL Tomovi Bradymu niekto zo šatne vzal víťazný dres z finále 51. ročníka Super Bowlu. Tridsaťdeväťročný hviezdny hráč, ktorého štvrtýkrát vyhlásili za MVP finále a má celkovo piaty titul, to priznal pri odchode zo štadiónu v Houstone.

slovakia

left justify in out

V noci na pondelok vyhrali hráči New England Patriots na NRG Stadium v Houstone v Super Bowle LI nad Atlantou Falcons 34:28 po predĺžení. Po zápase si v šatni Brady odložil jeho dres s číslom 12, no potom ho už nenašiel. Kustódovi Patriots po zápase povedal, "že si pamätá presne miesto, kde si ho odložil, takže ho musel niekto ukradnúť."

 

Keď sa Brady posťažoval majiteľovi klubu Robertovi Kraftovi, ten mu odvetil "aby ho našiel na internete". A tak pri nástupe do tímového autobusu na otázku reportéra, či sa dres našiel, dodal: "Nie. Ale o chvíľu sa iste objaví na eBay."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies