Suárez na tribúne trpí, tlaku sa nebojí

NETKY.SK • 5 September 2014, 12:52 • 2 min
Suárez na tribúne trpí, tlaku sa nebojí

BARCELONA - Luis Suárez počas súťažných zápasov futbalového FC Barcelona prežíva muky. Trápi ho, že pre trest za uhryznutie súpera na majstrovstvách sveta nemôže pomôcť svojim novým spoluhráčom na ihrisku.

slovakia

left justify in out

Na tribúnach si bude obhrýzať nechty do 25. októbra. "Pravda je taká, že trpím ako kôň. Dostal som trest na niekoľko zápasov a zatiaľ som si odpykal iba pár. Cítim sa hrozne bezmocný, keď nemôžem nič robiť, iba kričať. Čo narobím? Musím situáciu akceptovať, aj keď je to náročné," povedal Uruguajčan pre Marcu.

 

Tlaku verejnosti a španielskych médií po návrate na trávniky sa vraj neobáva. "Viem, že musím byť veľmi opatrný. Ale som v pohode, pretože podobné situácie som zažil aj v Anglicku. Hral som pod tlakom, nerobí mi problém, keď sa na mňa upriamuje pozornosť," povedal bývalý hráč Ajaxu Amsterdam a FC Liverpool. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies