Na očkovanie sa môžu prihlásiť aj osoby staršie 45 rokov

NETKY.SK • 10 Apríl 2021, 14:40 • 2 min
Na očkovanie sa môžu prihlásiť aj osoby staršie 45 rokov

Ministerstvo zdravotníctva SR informuje o tom, že na očkovanie sa už môžu hlásiť ľudia od 45 rokov.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová priblížila, že od dnešného popoludnia rozširuje rezort zdravotníctva okruh ľudí, ktorí sa môžu prihlásiť do Čakárne na očkovanie proti ochoreniu COVID-19.

 

Požiadať o vakcínu tak budú môcť odteraz už aj ľudia od 45 rokov.

„Záujemcovia o očkovanie od 45 do 60 rokov, budú mať už v nedeľu možnosť dať sa zaočkovať v niektorých vakcinačných centrách,“ priblížila hovorkyňa Eliášová. V závislosti od voľných kapacít môžu dostať pozvánku na očkovanie s možnosťou na nedeľu 11. apríla tí, ktorí sa zaregistrujú dnes do 19:00.

 

Stále platí, že nerozhoduje rýchlosť registrácie, ale výlučne vek zaregistrovaných záujemcov a dostupné kapacity v nimi zvolených očkovacích centrách.


Ministerstvo zdravotníctva v spolupráci s partnermi zároveň otvára nové očkovacie centrá, aby bola vakcína dostupnejšia čo najväčšiemu počtu ľudí. Záujemcovia sa na očkovanie môžu prihlásiť cez stránku korona.gov.sk


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona