Štvronásobný majster sveta Carl Froch opúšťa boxerskú scénu

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 11:04 • 2 min
Štvronásobný majster sveta Carl Froch opúšťa boxerskú scénu

LONDÝN - Bývalý štvornásobný majster sveta superstrednej hmotnostnej kategórie Carl Froch skončil s profesionálnym boxom.

slovakia

left justify in out

Čerstvo 38-ročný (nar. 2. júla 1977) Brit naplnil očakávania, s touto myšlienkou sa pohrával už dlhší čas. Jeho labuťou piesňou teda zostane knokaut krajana Georgea Grovesa v ôsmom kole 31. mája 2014 pred 80-tisícovou návštevou na londýnskom štadióne Wembley. V profiringu dosiahol rodák z Nottinghamu 33 víťazstiev, z toho 24 pred časovým limitom. Nestačil len na Mikkela Kesslera a Andreho Warda. 

 

"Som nesmierne hrdý na všetko, čo som v boxe dokázal. Teraz je ten správny čas zavesiť rukavice na klinec. Nemám viac čo dokazovať, moje úspechy hovoria za všetko. Nič neľutujem. Odchádzam ako víťaz, neuhol som pred žiadnou výzvou," povedal podľa serveru eurosport.yahoo.com "Cobra" Froch, ktorý sa s fanúšikmi rozlúčil na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter. 

 

Jeden z najlepších pästiarov britskej histórie mieni pri tomto odvetví zostať ako odborný spolukomentátor televízie Sky Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies