Stümpel má na dosah zisk Zlatej korčule

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 15:58 • 2 min
Stümpel má na dosah zisk Zlatej korčule

BRATISLAVA - Po historickom postupe HK Nitra do finále Tipsport extraligy siaha kapitán tímu a jedna z hviezd slovenského hokeja Jozef Stümpel po individuálnom ocenení. Majster sveta 2002 je najväčším kandidátom na Zlatú korčuľu pre najužitočnejšieho hráča Slovnaft play-off Tipsport extraligy.

slovakia

left justify in out

V boji o prvenstvo ho môže ohroziť prakticky už len piešťanský gólman Tomáš Tomek. Ďalšími v poradí sú nitrianske opory Robert Kristan a Roman Tománek, ktorí však už majú za vedúcim duom veľkú stratu. Fanúšikovia si vyberajú najužitočnejšieho hokejistu play-off v hlasovaní na špecializovanom webe Hokej.sk, hlasovanie pokračuje až do záverečných finálových bojov. Premiérovú Zlatú korčuľu zhotovila sochárka Mira Podmanická. 

 

O trofej sa v extralige bojuje prvý rok. Nitra postúpila do finále prvýkrát v histórii, v semifinále si poradila v piatich zápasoch s Banskou Bystricou. Druhý finalista bude úspešnejší z dvojice Košice - Piešťany, oceliari z východu vyhrávajú 3:2 na zápasy a už vo štvrtok môžu rozhodnúť o postupe. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies