Strachan zostáva trénerom Škótska minimálne do novembra

NETKY.SK • 14 Október 2016, 12:32 • 2 min
Strachan zostáva trénerom Škótska minimálne do novembra

EDINBURGH - Škótsku futbalovú reprezentáciu povedie aj v novembrovom kvalifikačnom dueli o postup na MS 2018 na pôde Anglicka tréner Gordon Strachan.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom BBC Sport. O osude 59-ročného rodáka z Edinburghu sa v minulých dňoch viedli rozsiahle špekulácie, bývalý kouč Celticu Glasgow či FC Middlesbrough sa však rozhodol zotrvať vo funkcii - prinajmenšom do duelu vo Wembley, ktorý je na programe 11. novembra. Strachan je kormidelníkom Škótska od januára 2013, odvtedy však dokázal triumfovať iba v 47 % z 32 odkoučovaných duelov. Škóti naposledy v utorok prehrali na Slovensku (0:3) a v tabuľke F-skupiny im patrí priebežné 4. miesto.

 

Strachanov asistent Mark McGhee vo štvrtok pre BBC Scotland vyhlásil, že s kolegom od návratu zo Slovenska nehovoril, ale zostáva pozitívne naladený a verí v postup na MS 2018. "Stále si myslím, že máme šancu na postup. Samozrejme, výsledky sa musia zlepšiť, no myslím si, že to vieme dosiahnuť," vyhlásil súčasne kouč Motherwellu.


Brankár David Marshall vyhlásil, že nikto z národného tímu si neželá Strachanov odchod, kým stredopoliar Barry Bannan dodal, že prehra na Slovensku je vyslovene chyba hráčov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies