Stoch po 3,5-mesačnej odmlke: Konečne mi to tam padlo

NETKY.SK • 23 Január 2014, 16:20 • 2 min
Stoch po 3,5-mesačnej odmlke: Konečne mi to tam padlo

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch po 3,5-mesačnej streleckej odmlke opäť skóroval za grécky klub PAOK Solún. Odchovanec nitrianskej futbalovej školy strelil dva góly v stredajšom odvetnom zápase osemfinále Gréckeho pohára proti Iraklisu Solún (5:1). Predtým dal naposledy gól ešte 6. októbra v ligovom stretnutí proti Panthinaikosu Atény.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že mi to tam konečne padlo," povedal Stoch pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency a doplnil: "Inkasovali sme síce rýchly gól, no rýchlo sme sa otriasli. Už do polčasu bolo 2:1. Mne sa podarilo streliť práve vedúci gól, keď som využil chybu v rozohrávke hostí. Vyšprintoval som po lopte, zasekol som si jedného z obrancov a ľavačkou zakončil. Bolo to tesné, ale vyšlo to. Pri druhom góle som unikol po ľavej strane. Brankár vybiehal proti mne a v snahe zmenšiť mi strelecký uhol roztiahol nohy. Preto som mu to dal pomedzi ne." Dvadsaťštyriročný krídelník pridal aj jednu asistenciu.

Miroslav Stoch vynechá nasledujúci ligový duel PAOK-u proti Verii. V Grécku totiž platí pravidlo, že po štvrtej žltej karte má klub právo rozhodnúť, na ktorý z nasledujúcich štyroch zápasov svojho futbalistu nenapíše na súpisku. "V mojom prípade to padlo na Veriu, čiže na najbližšie domáce kolo. V nedeľu budem stáť," pridal zaujímavú futbalovú praktiku bývalý hráč FC Chelsea, FC Twente a Fenerbahce Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies