Stallone (77) s manželkou (55) na červenom koberci: Vyzerajú ako chodiace figuríny, hovoria ľudia

NETKY.SK • 19 September 2023, 21:00 • 2 min
Stallone (77) s manželkou (55) na červenom koberci: Vyzerajú ako chodiace figuríny, hovoria ľudia

Sylvester Stallone (77) a jeho manželka Jennifer Flavin (55) v sobotu nemohli chýbať na premiérovom premietaní hercovho dokumentu Sly, ktoré sa uskutočnilo počas filmového festivalu v Toronte.

slovakia

left justify in out

Ako sa dvojica na túto príležitosť náležite nastrojila, môžete sa pozrieť. Hviezda Rockyho či Postrádateľných do Kanady dorazila so svojou drahou polovičkou a zdalo sa, ako by si boli bližšie ako kedykoľvek predtým. Na to, že pred rokom ohlasovali rozchod, to rozhodne nevyzeralo. A práve to majú niektorí ľudia manželom za zlé a domnievajú sa, že celá eskapáda s oznamovaním ich rozvodu a prerábania tetovania, kedy si Sylvester nechať vytvoriť z manželkinej tváre podobizeň svojho psa, bola habaďúra na verejnosť. Jej cieľom podľa nich malo byť zviditeľnenie rodinnej reality show nazvanej The Family Stallone a propagácia projektu o hercovom živote vytvoreného v spolupráci s Netflixom. Manželia, ktorí sa nedávno tiež s celou rodinou stretli vo Vatikáne s pápežom, sa však dostali pod paľbu kritiky ľudí z viacerých dôvodov. „Stalloneho jednoducho nemôžem zahryznúť, pretože to falošné manželstvo/tetovanie psa a tak ďalej používa na získanie publicity pre svoju reality show. Podprahové a desivé. Show som nikdy nevidel a nikdy neuvidím,“ píše jeden zo čitateľov na Daily Mailu a ďalšiemu napadlo niečo podobné: „Začínam veriť, že celá tá situácia so žiadosťou o rozvod bol len PR trik na propagáciu jeho projektov.“ Iní sa však pozastavovali skôr nad ich vizážou. „Vyzerajú ako chodiace voskové figuríny, ktoré sa zúfalo snažia pôsobiť dôležito,“ neberie si servítky ďalší čitateľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies