Srdcervúci príbeh: V opustenom dome našli polomŕtve bábätko, matka sa vrátila o 10 rokov a ostala v šoku

NETKY.SK • 27 September 2017, 15:45 • 2 min
Srdcervúci príbeh: V opustenom dome našli polomŕtve bábätko, matka sa vrátila o 10 rokov a ostala v šoku

YAROSLAVLV – V ruskom meste Yaroslavl sa pred 10 rokmi začal písať jedinečný príbeh. Matka vtedy nechala v opustenom dome bábätko na pospas smrti.

slovakia

left justify in out

Niekoľko dní ležalo na tvrdej zemi, podchladené a hladné. Sused z domu počul plač, no spočiatku tomu nepripisoval väčší význam. Raz v noci, keď dieťa opäť plakalo a dome sa nesvietilo, rozhodol sa tam ísť pozrieť. A prišiel v hodine dvanástej.

 

Privolal sanitku a malé dievčatko sa niekoľko týždňov zviechalo v nemocnici. Zistili, že ide o Lizu Verbitskayouvu, no po jej rodičoch nebolo ani stopy.

 

img

Foto: Youtube

 

Do vedľajšej izby chodila za chorým synom Inna Nikov, ktorá tragický osud malej Lizy úplne zmenila. Najskôr jej len nosila hračky a hrala sa s ňou. Postupne ju aj prebaľovala a prirástla jej k srdcu.

 

Jedného dňa dievčatko v izbe nenašla, zistila, že ju previezli do detského domova. Inna požiadala o povolenie k adopcii. Po procese, ktorý trval takmer rok sa Liza stala súčasťou milujúcej rodiny.

Dieťa však poznačila psychická trauma a fyzické zanedbanie. Mala spomalený vývoj. Trvalo jej dlhšie kým sa naučila samostatne jesť, chodiť či rozprávať a bála sa hlasných zvukov.

 

Inna ju zapísala do tanečného krúžku a objavila v Lize skrytý talent. Dievčatko sa časom stalo kráľovnou parketu a vyhrávalo súťaže.

 

img

Foto: Youtube

 

Prišla šikana na škole kvôli tmavšej pleti. Opäť však bola na blízku Inna, ktorá jej vytrvalo opakovala, že je výnimočná a tí, čo sa posmievajú, iba závidia. A teraz môžu závidieť ešte viac. Liza vyhrala detskú Miss Russia a  všimla si ju modelingová agentúra. Občas si tak privyrobí svojou krásou.

 

img

Foto: Youtube

 

Matka, ktorá ju v osudný deň opustila, musí teraz veľmi ľutovať, o aký poklad prišla. Po 10 rokoch sa vrátila a začala sa o ňu zaujímať. Inna si ju však nedá a zákon bude pravdepodobne tiež na jej strane.

 

O príbehu informovala ruská stanica H24

 

img

Inna a Liza

Foto: Youtube




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies