Spojenie filmov Kill Bill prinesie nový animovaný materiál

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 14:54 • 2 min
Spojenie filmov Kill Bill prinesie nový animovaný materiál

USA - Spojená verzia filmov Kill Bill (2003) a Kill Bill 2 (2004) amerického filmára Quentina Tarantina bude obsahovať aj novú 30-minútovú animovanú časť. Na komiksovom festivale Comic-Con v San Diegu o tom informoval samotný režisér.

slovakia

left justify in out

Ako Tarantino uviedol na tlačovej besede, animovaná sekvencia mala svoje miesto v scenári ešte v časoch pred rozhodnutím rozdeliť film na dva diely. "Avšak spoločnosť Production I.G (japonské animačné štúdio, pozn. SITA) povedala, že to nevie urobiť do stanoveného termínu. A tiež nechceli, aby sme vo filme použili naraz celých 30 minút," povedal tiež 51-ročný filmár. "Bola to moja obľúbená časť, no dala sa vynechať. A to sme urobili," vysvetlil ďalej. Tarantino tiež uviedol, že keď spoločnosť Production I.G počula o pripravovanom spojení oboch filmov do jedného, animáciu vytvorila na vlastné náklady. Pripravovaný film Kill Bill: The Whole Bloody Affair by sa mal do vybraných kín dostať v budúcom roku.

 

Okrem toho Tarantino počas tlačovej besedy prezradil, že aj napriek zverejneniu scenára snímky The Hateful Eight, pokračuje v produkcii tohto filmu. Scenár westernu rozšírili na internete spoločnosť Gawker Media a portál AnonFiles.com. Obe firmy Tarantino zažaloval za porušenie autorských práv, no napokon od žaloby v máji odstúpil. Nakrúcanie westernu by sa malo začať v novembri. 

 

Quentin Tarantino je držiteľom Oscara a Zlatého glóbusu za scenár kultovej snímky Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied ho nominovali aj za réžiu tohto filmu a tiež za scenár a réžiu snímky Nehanební bastardi (2009). V roku 2013 si na konto opäť pripísal Zlatý glóbus a Oscara za scenár, tentoraz vďaka westernu Divoký Django (2012). Tarantino má na konte tiež filmy Gauneri (1992), Jackie Brownová (1997), spomínané snímky Kill Bill (2003) a pokračovanie Kill Bill 2 (2004), Grindhouse: Auto zabijak (2007) a podieľal sa na filmoch Štyri izby (1995) a Sin City - mesto hriechu (2005). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies