Spevák Seal vystúpi 29. novembra v Bratislave

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 05:21 • 2 min
Spevák Seal vystúpi 29. novembra v Bratislave

Spevák Seal vystúpi 29. novembra v Bratislave - Kultúra Britský spevák Seal sa po viac ako siedmich rokoch opäť predstaví v Bratislave.

slovakia

left justify in out

img

Britský spevák Seal sa po viac ako siedmich rokoch opäť predstaví v Bratislave. Hudobník, ktorý na budúci rok oslávi 50. narodeniny, vystúpi vo štvrtok 29. novembra po 20:00 v Incheba Expo Aréne. Vstupenky na koncert sa začnú predávať v pondelok 28. mája. Zatiaľ naposledy Seal v slovenskej metropole zaspieval v apríli 2005. V novembri 2008 sa predstavil v košickej Steel Aréne.

Spevák a skladateľ Seal sa narodil 19. februára 1963 v Londýne. Vystupovať začal už ako 11-ročný, na profesionálnej hudobnej scéne sa objavil začiatkom 90. rokov minulého storočia. Debutoval singlom Crazy, s ktorým sa dostal na druhú priečku UK Chartu. Odvtedy predal už viac ako 20 miliónov albumov po celom svete a hudobný svet obohatil o také skladby ako Killer, Kiss from a Rose, Love's Divine alebo Amazing. V roku 2008 vydal album coververzií s názvom Soul, na ktorý vlani nadviazal nahrávkou Soul 2 (2011). Hudobník je držiteľom štyroch cien Grammy a troch Brit Awards. V súčasnosti pôsobí ako mentor v austrálskej verzii talentovej šou Hlas.

Muzikant brazílsko-nigérijského pôvodu sa v roku 2005 v Mexiku oženil s nemeckou topmodelkou Heidi Klum. Tento rok v januári dvojica potvrdila rozchod a v apríli Klum na losangeleskom súde požiadala o rozvod. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Modelka má so 49-ročným spevákom tri deti - synov Henryho, Johana a dcéru Lou. Okrem toho vychovávajú aj Heidinu dcéru Leni z predchádzajúceho vzťahu s Flaviom Briatorem.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies