Spevák George Michael má zápal pľúc, jeho manažment zrušil aj ďalšie koncerty

NETKY.SK • 25 November 2011, 02:21 • 2 min
Spevák George Michael má zápal pľúc, jeho manažment zrušil aj ďalšie koncerty

Spevák George Michael má zápal pľúc, jeho manažment zrušil aj ďalšie koncerty

slovakia

left justify in out

img

Zápal pľúc diagnostikovali lekári u britského speváka Georgea Michaela, ktorý v pondelok 21. novembra na poslednú chvíľu zrušil na ten istý večer naplánovaný koncert vo Viedni. Vyplýva to z informácií na jeho webovej stránke.
Rakúska verejnoprávna televízia ORF dnes informovala, že 48-ročný George Michael leží so zápalom pľúc vo viedenskej Všeobecnej nemocnici (AKH). Údajne má tiež problémy so srdcom. 
Nemocnica sa pre agentúru AP odmietla k tejto informácii vyjadriť s odvolaním sa na ochranu súkromia. Jeho hovorca neskôr potvrdil, že spevák je hospitalizovaný vo Viedni so zápalom pľúc.
Interpretov manažment už skôr oznámil, že musel zo zdravotných dôvodov zrušiť aj koncert v alsaskej metropole Štrasburg a dva víkendové vystúpenia speváka vo waleskom Cardiffe.
Už koncom októbra bol George Michael nútený zrušiť kvôli viróze sprevádzanej horúčkami koncert v Londýne.
Na internetovej stránke organizátora viedenského vystúpenia speváka sa ešte nový termín koncertu neobjavil. Je tam však oznam, že sa na tom pracuje a že vstupenky z odrieknutého koncertu zostávajú v platnosti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies