Spevák Gary Barlow sa predstaví v snímke Star Wars: The Last Jedi

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 08:08 • 2 min
Spevák Gary Barlow sa predstaví v snímke Star Wars: The Last Jedi

HOLLYDOOW - Anglický spevák Gary Barlow sa ukáže v očakávanej snímke Star Wars: The Last Jedi. Prezradil to počas rozhovoru v pondelkovej relácii Lorraine britskej televízie ITV.

slovakia

left justify in out

"Nie som stormtrooper, ale som tam," povedal, no ďalšie detaily o úlohe neprezradil. "Myslím, že ľudia zo Star Wars sú prísni v tom, aké informácie sa dostanú von. Takže to, že o tom teraz hovorím, bude mať asi za následok, že som sa o tú rolu pripravil," zažartoval. Moderátor Dan Wootton však divákov uistil, že tvorcovia filmu súhlasili s odvysielaním správy. 

O réžiu ôsmej epizódy obľúbenej vesmírnej ságy Hviezdne vojny, ktorá priamo nadviaže na film Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), sa postaral Rian Johnson. Úlohy z predchádzajúcej snímky si zopakovali Mark Hamill, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis či zosnulá Carrie Fisher.

 

Okrem toho herecké obsadenie dopĺňajú Kelly Marie Tran, Laura Dern či Benicio Del Toro. Na filme sa ako výkonný producent podieľal J. J. Abrams, ktorý nakrútil spomínanú siedmu epizódu. Snímka sa do slovenských kín dostane 14. decembra. 

 



Gary Barlow sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorá vznikla v roku 1990 a spolu s ním ju tvorili Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams. Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy TakeThat & Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v roku 2006 ponúkli album Beautiful World, po ktorom nasledoval ďalší s názvom The Circus (2008). V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010).

 

Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a o dva roky v septembri z nej odišiel aj Jason Orange. Zvyšní traja členovia vydali v roku 2014 album III, pričom jeho reedícia vyšla predvlani v novembri. Svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Wonderland uviedli na trh 24. marca. Barlow má na konte aj sólové albumy Open Road (1997), Twelve Months, Eleven Days (1999), Sing (2012) a Since I Saw You Last (2013). V roku 2012 dostal od kráľovnej Alžbety II. Rad britského impéria OBE. Na konte má šesť Ivor Novello Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies