Speváčka Avril Lavigneová a frontman skupiny NIckelback sa zasnúbili

NETKY.SK • 22 August 2012, 11:56 • 2 min
Speváčka Avril Lavigneová a frontman skupiny NIckelback sa zasnúbili

Speváčka Avril Lavigneová a frontman skupiny NIckelback sa zasnúbili - Celebrity Úspešná kanadská punkrocková speváčka, skladateľka a gitaristka Avril Lavigneová a frontman kanadskej rockovej skupiny Nickelback Chad Kroeger spolu nielen pracujú na hudbe,

slovakia

left justify in out

img

Úspešná kanadská punkrocková speváčka, skladateľka a gitaristka Avril Lavigneová a frontman kanadskej rockovej skupiny Nickelback Chad Kroeger spolu nielen pracujú na hudbe, ale sa chcú zosobášiť.
      Lavigneovej hovorkyňa potvrdila správu magazínu People, že 27-ročná speváčka a 37-ročný rocker sa po šesťmesačnej známosti tento mesiac zasnúbili. 
      People v utorok informoval, že Lavigneová bola predstavená Kroegerovi vo februári, keď sa stretli, aby spolu napísali pieseň pre speváčkin nadchádzajúci album.
      Kroeger sa bude ženiť prvýkrát, Lavigneová už bola vydatá za frontmana skupiny SUM 41 Derycka Whibleyho. Rozviedla sa s ním v roku 2009 po trojročnom manželstve.
      Avril Lavigneová sa stala slávnou po vydaní svojho albumu Let's Go v roku 2002. Kroeger pôsobí ako vedúci spevák a gitarista skupiny Nickelback od jej založenia v roku 1995.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies