Španiel Jordi Alba po šampionáte údajne hráčom FC Barcelona

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 11:44 • 2 min
Španiel Jordi Alba po šampionáte údajne hráčom FC Barcelona

Španiel Jordi Alba po šampionáte údajne hráčom FC Barcelona - Futbal Španielsky futbalový klub FC Barcelona má údajne záujem o angažovanie Joridho Albu z Valencie. V piatok o tom informovali tamojšie médiá.

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový klub FC Barcelona má údajne záujem o angažovanie Joridho Albu z Valencie. V piatok o tom informovali tamojšie médiá.
      Dvadsaťtriročný Alba je členom španielskej reprezentácie, ktorá sa predstaví na turnaji EURO 2012 v Poľsku a na Ukrajine. Európsky šampionát začína 8. júna otváracím duelom vo Varšave a vyvrcholí 1. júla v Kyjeve.
      Podľa informácii periodika Sport sa Alba už dohodol na päťročnej zmluve s katalánskym veľkoklubom. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať na úrovni medzi 12 a 15 miliónmi eur.
      "Je lepšie, že momentálne nehovorím o svojom prestupe. Momentálne sa sústredím len na EURO, uvidíme, čo sa stane potom," uviedol Alba vo štvrtok. Následne však dodal: "Barcelona ja tím, ktorý hrá najlepší futbal. Mám rád ich filozofiu."


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies