Slovan v zimnej príprave dvakrát do Turecka, raz do Česka

NETKY.SK • 22 December 2015, 17:06 • 2 min
Slovan v zimnej príprave dvakrát do Turecka, raz do Česka

BRATISLAVA - Futbalisti Slovana Bratislava odštartujú prípravu na jarnú časť najvyššej slovenskej súťaže vo štvrtok 7. januára.

slovakia

left justify in out

Vtedy sa zverenci trénera Nikodimosa Papavasilioua zídu na testovaní v špecializovanej lekárskej klinike. Tieto skúšky nadviažu na fyzické testy, ktoré "belasí" absolvovali ešte pred odchodom na vianočné dovolenky.


Príprava slovanistov potrvá od 7. januára do 20. februára, dvakrát zamieria do tureckej Antalye a raz do českého Nymburku. Okrem toho sa budú pripravovať aj v domácich podmienkach. Momentálne majú Bratislavčania naplánovaných osem prípravných stretnutí, prvé tri odohrajú počas sústredenia v Nymburku. Poznajú zatiaľ mená dvoch súperov - Slovan Liberec (23. januára) a Baumit Jablonec (24. januára). Ešte predtým absolvujú hráči Slovana sústredenie v Turecku (10. - 20. januára) bez prípravného duelu, budú pracovať najmä na získaní kondície.


Po Nymburku sa slovanisti opäť vyberú do Antalye, kde od 31. januára do 14. februára odohrajú štyri zápasy - s rumunskou Craiovou (3. 2.), gruzínskym Tbilisi (10. 2.) a dánskym Aalborgom (13. 2.). Naplánované majú stretnutie aj na 6. februára, súper ešte nie je známy. Od 15. februára bude na hráčov bratislavského Slovana čakať záverečná časť prípravy v domácich podmienkach. Generálkou pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy bude duel s druholigovým Sencom 20. februára.


Presne o týždeň na to sa "belasí" stretnú v prvom jarnom kole s lídrom súťaže Trenčínom. Slovanu patrí v tabuľke momentálne druhá priečka, na Trenčín má sedembodové manko. Informovala oficiálna stránka Slovana.

Prehľad stretnutí Slovana Bratislava v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny 2015/2016:
23. januára 2016: Slovan Bratislava - Slovan Liberec (ČR)
24. januára: Slovan Bratislava - Baumit Jablonec (ČR)
30. januára: Slovan Bratislava - súper ešte neznámy (všetky duely v rámci sústredenia v českom Nymburku)
3. februára: Slovan Bratislava - CS Universitatea Craiova (Rum.)
6. februára: Slovan Bratislava - súper ešte neznámy
10. februára: Slovan Bratislava - Dinamo Tbilisi (Gruz.)
13. februára: Slovan Bratislava - Aalborg (Dán.) (všetky duely v rámci sústredenia v tureckej Antalyi)
20. februára: Senec (II. liga) - Slovan Bratislava


mp



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies