Slovan sa dohodol na zmluve s českým obrancom Dobroňom

NETKY.SK • 24 Jún 2011, 08:45 • 2 min
Slovan sa dohodol na zmluve s českým obrancom Dobroňom

Slovan sa dohodol na zmluve s českým obrancom Dobroňom

slovakia

left justify in out

img

Český obranca Michal Dobroň sa stal ďalšou novou akvizíciou hokejového Slovana Bratislava v letnom prestupovom období. So skúseným 31-ročným hráčom podpísalo vedenie "belasých" zmluvu v stredu večer.
      "Dobroňa sme získali na ročné hosťovanie z Karlových Varov," informoval TASR generálny manažér Slovana Maroš Krajči. "Sme radi, že sa nám ho podarilo získať. Jeho príchodom budeme mať obranu vyváženú, bude v nej päť kvalitných vysokých hráčov," dodal Krajči.
      Dobroň je odchovancom pražskej Sparty, v drese ktorej si po prvý raz zahral aj českú najvyššiu súťaž. Neskôr pôsobil v HC Plzeň 1929 a od sezóny 2005/2006 hrával v HC Energie Karlovy Vary. V posledných sezónach patril ku kľúčovým oporám tímu. Doteraz odohral v českej extralige takmer 600 zápasov, v ktorých zaznamenal 135 bodov za 49 gólov a 86 asistencií.
      Podľa internetovej stránky Karlových Varov má Michal Dobroň s HC Energie platnú zmluvu až do konca apríla 2013, ale pre najbližšiu sezónu si ho klub nemohol udržať z ekonomických dôvodov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies