Slovan nastúpi proti Nižnému Novgorodu už aj s Daňom

NETKY.SK • 8 August 2013, 11:32 • 2 min
Slovan nastúpi proti Nižnému Novgorodu už aj s Daňom

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava nastúpi na štvrtkový prípravný zápas proti Torpedu Nižnij Novgorod v takmer rovnakej zostave, v akej hral pred týždňom so Spartakom Moskva.

slovakia

left justify in out

Na zápasovej súpiske však už bude Marko Daňo, ktorý proti moskovskému tímu absentoval pre povinnosti v slovenskej reprezentácii do 20 rokov na turnaji v Poprade. Osemnásťročný krídelník by mal nastúpiť v treťom útoku s Romanom Kukumbergom a Liborom Hudáčkom. Ako trinásty útočník figuruje v predpokladanej zostave ďalší navrátilec z tímu slovenskej dvadsiatky Milan Kolena. Do zápasu nezasiahnu Andrej Kudrna s Miroslavom Preisingerom. V bránke bude opäť Jaroslav Janus. Informácie zverejnil web Slovana.

Súboj s Nižným Novgorodom sa začína o 17.00 h a Slovnaft aréna by mala byť opäť zaplnená. Pre Slovan pokračuje príprava potom už v piatok, keď o 18.00 h v rámci European Trophy nastúpi proti Viedni Capitals. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Nižným Novgorodom: Janus (Kopřiva) - Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, V. Mihálik, Štajnoch, J. Brejčák, I. Ďatelinka - Netík, Bližňák, Bartovič - Miklík, Ölvecký, Vondrka - L. Hudáček, Kukumberg, M. Daňo - R. Mráz, A. Šťastný, T. Mikúš - Kolena 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies