Slovan Bratislava v príprave aj proti ruskému Orenburgu

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 18:21 • 2 min
Slovan Bratislava v príprave aj proti ruskému Orenburgu

BRATISLAVA - Futbalistom ŠK Slovan Bratislava pribudol do zápasového itinerára v rámci letnej prípravy na nastávajúci súťažný ročník 2014/2015, o ktorom už agentúra SITA informovala, okrem niektorých doplnených začiatkov stretnutí aj jeden duel.

slovakia

left justify in out

"Belasí" si v nedeľu 22. júna zmerajú sily s ruským klubom FC Gazovik Orenburg, tento zápas sa začne o 11.15 h na ihrisku Rapidu Bratislava na Telocvičnej ul. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovana.

 

Prvým súperom zverencov nového českého trénera bratislavského tímu Františka Straku bude 19. júna bulharské mužstvo Botev Plovdiv, a to v rámci sústredenia úradujúceho slovenského majstra v Senci (hotel Dolphin). 


Aktualizovaný prehľad stretnutí futbalistov ŠK Slovan Bratislava v rámci letnej prípravy na nový súťažný ročník 2014/2015 a niektoré už známe začiatky duelov: 


19. júna: ŠK Slovan Bratislava - FK Botev Plovdiv (Bul., 17.30 h, Veľký Biel, v rámci sústredenia v Senci) 
22. júna: ŠK Slovan Bratislava - FC Gazovik Orenburg (Rus.-II. liga, 11.15 h, ihrisko Rapidu Bratislava, Telocvičná ul.) 
25. júna: ŠK Slovan Bratislava - FK Baumit Jablonec (ČR, 17.30 h, Sedmihorky pri Turnove, v rámci sústredenia v meste Ratboř v okrese Kolín /ČR/) 

26. júna: ŠK Slovan Bratislava - FC MAS Táborsko (ČR-II. liga, 17.30 h, Nymburk, v rámci sústredenia v meste Ratboř v okrese Kolín (ČR) 
28. júna: ŠK Slovan Bratislava - SK Slavia Praha (ČR, 11.15 h, v rámci turnaja v Čelákoviciach /ČR/) 
28. júna: ŠK Slovan Bratislava - jeden z dvojice Dukla Praha, 1. FK Příbram, v rámci turnaja v Čelákoviciach (ČR) 
1. júla: ŠK Slovan Bratislava - 1. FC Slovácko (ČR, dejisko a čas ešte nie sú známe) 
5. júla: ŠK Slovan Bratislava - MFK Košice (duel o Superpohár, hrá sa na Pasienkoch) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies