Slováci už spoznali mená svojich súperov na Australian Open

NETKY.SK • 11 Január 2018, 10:38 • 2 min
Slováci už spoznali mená svojich súperov na Australian Open

Melbourne - Slovenský tenista Lukáš Lacko nastúpi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne proti Kanaďanovi Milošovi Raoničovi nasadenému ako číslo 22.

slovakia

left justify in out

Dominika Cibulková sa ako nasadená dvadsaťštvorka stretne s e Estónkou Kaiou Kanepiovou, turnajovú devätnástku Magdalénu Rybárikovú čaká Američanka Taylor Townsendová, Janu Čepelovú ďalšia reprezentantka USA Lauren Davisová a Kristínu Kučovú Japonka Naomi Osaková. Rozhodol o tom štvrtkový žreb, na ktorom sa zúčastnili obhajca titulu v mužskej dvojhre Švajčiar Roger Federer a Ruska Maria Šarapovová.

 

Lacko má s Raoničom nepriaznivú bilanciu 0:1, v roku 2013 s ním prehral v dvoch setoch na harde v Tokiu. Cibulková, finalistka Australian Open z roku 2014, prehráva s Kanepiovou na vzájomné zápasy 1:3. Na tvrdom povrchu sa stretli trikrát. Estónka bola úspešná v Sydney a Paríži, no vo finále turnaja WTA o Kremeľský pohár v Moskve v roku 2011 sa z víťazstva tešila Cibulková.

 

Rybáriková s Townsendovou ani Čepelová s Davisovou ešte spolu nehrali. Kučová prehrala s Osakovou vlani v Miami. Šancu postúpiť z kvalifikácie do hlavnej súťaže ešte majú Norbert Gombos, Viktória Kužmová a Anna Karolína Schmiedlová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies