Sládek ešte neprehral s Trnavou, z Myjavy chce pevnosť

NETKY.SK • 15 September 2014, 13:19 • 2 min
Sládek ešte neprehral s Trnavou, z Myjavy chce pevnosť

MYJAVA - Futbalisti Spartaka Myjava odohrali v doterajších deviatich kolách najvyššej slovenskej súťaže len dva duely a oba vyhrali.

slovakia

left justify in out

Z Myjavy odchádzali bez bodov účastníci európskych pohárov Slovan Bratislava a Spartak Trnava. "Naším cieľom je vybudovať si z nášho štadiónu malú nedobytnú pevnosť. Som rád, že nám to zatiaľ vychádza. Vonku sme získali v siedmich dueloch len štyri body. Je to veľmi málo, ale z desiatich nasledujúcich zápasov hráme až osem doma, takže súperi by sa mali mať na pozore,“ vyhlásil sebavedome po víťazstve nad Trnavou 2:0 podľa webu Fortuna ligy myjavský útočník Peter Sládek.

 

Myjavskému Spartaku sa proti trnavskému v najvyššej súťaži darí, zo siedmich vzájomných stretnutí prehral iba raz. Pri všetkých súbojoch, v ktorých získala Myjava aspoň bod, bol aj Sládek. "Ja osobne som s Trnavou nikdy neprehral. Ten jediný raz, keď sa to stalo, som bol v Belgicku na hosťovaní. Trnavčania asi nevedia, ako majú proti nám hrať. Povedal by som, že majú z nás komplex. Úprimne, ani sa im nečudujem,“ dodal pre fortunaliga.sk Peter Sládek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies