Škrtela chce aj Manchester City, Liverpoolu núka 20 miliónov eur

NETKY.SK • 22 Jún 2012, 07:16 • 2 min
Škrtela chce aj Manchester City, Liverpoolu núka 20 miliónov eur

Škrtela chce aj Manchester City, Liverpoolu núka 20 miliónov eur - Futbal Anglický futbalový majster Manchester City chce získať slovenského reprezentačného obrancu Martina Škrtela. Hoci mu jeho súčasný zamestnávateľ FC Liverpool hodlá predĺžiť zmluvu, eš

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalový majster Manchester City chce získať slovenského reprezentačného obrancu Martina Škrtela. Hoci mu jeho súčasný zamestnávateľ FC Liverpool hodlá predĺžiť zmluvu, ešte sa tak nestalo a práve to podľa britských médií zvyšuje nádej konkurenta z Premier League.
      Podľa denníka The Daily Mail sa o trojnásobného najlepšieho hráča Slovenska zaujíma aj ruský klub Anži Machačkala. Ďalšie periodikum The Sun tvrdí, že Citizens by mali za 27-ročného Škrtela, ktorý má za sebou jednu z najlepších sezón v kariére, ponúknuť v prepočte až 20 miliónov eur.
      Rodáka z Handlovej v FC Liverpool fanúšikovia zvolili za najlepšieho hráča minulej sezóny a úspech zožal aj na poli osobného života, keď sa mu narodil syn a minulý týždeň sa oženil. Pilier defenzívy "The Reds" získal od fanúšikov 44% všetkých hlasov a s prehľadom tak tromfol druhého v poradí Luisa Suareza (33%) i Daniela Aggera na treťom mieste (4%).
      Hoci mužstvo z Anfield Road vyhralo v minulej sezóne Carling Cup a hralo finále FA Cupu, v Premier League skončilo až ôsme a bude hrať "iba" Európsku ligu UEFA 2012/2013. Bývalej opore Zenitu Petrohrad práve lepšie výsledky klubu chýbali k úplnej spokojnosti. "Výkony v tejto sezóne neboli podľa našich predstáv, najmä čo sa týka ligy. V tomto smere panuje vo mne i klube sklamanie. Hrali sme síce neúspešné finále FA Cupu a vyhrali Carling Cup, ale to je slabá náplasť na neúspechy v lige, ktorá bola pre nás na prvom mieste. V nej sme odohrali veľa zápasov, v ktorých sme nezískali tri body," citoval The Daily Mail účastníka MS 2010 v JAR.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies