Škótsko zabojuje o baráž ME, duel s Poľskom poslednou šancou

NETKY.SK • 6 Október 2015, 09:19 • 2 min
Škótsko zabojuje o baráž ME, duel s Poľskom poslednou šancou

GLASGOW - Poslednou šancou pre škótsku futbalovú reprezentáciu, ako udržať nad vodou šancu postúpiť na ME 2016 do Francúzska, je zvládnuť štvrtkový kvalifikačný duel proti Poľsku. Ostrovnému tímu patrí pred záverečnými dvoma duelmi eliminácie v tabuľke D-skupiny 4. miesto so ziskom 11 bodov. Tretí Íri majú o štyri body viac, druhí Poliaci majú 17 bodov.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Gordona Strachana po septembrovej prehre s Nemcami (2:3) už nemôžu skončiť na niektorom z prvých dvoch miest v skupine. V zostávajúcich dvoch dueloch proti Poliakom a výberu Gibraltáru sa tak pobijú aspoň o tretie miesto zaručujúce účasť v novembrovej baráži.

 

"Stále sme v hre o postup na šampionát. Na mužstvo som hrdý. Odohralo fantastické zápasy, aj keď výsledkové rozčarovanie po posledných súbojoch s Gruzínskom a Nemeckom je veľké. Ak však v októbrových zápasoch budeme hrať tak ako doteraz a budeme mať aj trochu šťastia, som si istý, že máme šancu kvalifikovať sa. Doteraz šťastie veľmi nebolo na našej strane," povedal pre heraldscotland.com škótsky kouč Strachan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies