Siva sa teší na pôsobenie v Trnave

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 16:36 • 2 min
Siva sa teší na pôsobenie v Trnave

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Matej Siva mení dres a odchádza zo Spartaka Myjava do FC Spartak Trnava. Dvadsaťdeväťročný pravý obranca (nar. 10. októbra 1984) spojí najbližšiu futbalovú budúcnosť so Štadiónom Antona Malatinského, v Trnave už má za sebou pár tréningov.

slovakia

left justify in out

"Páči sa mi tu. Tréningová zložka je na vysokej úrovni. Ráno ešte pred raňajkami posilňujeme s vlastnou váhou a robíme cviky na spevnenie tela. Potom máme predpoludňajší tréning s loptou a popoludní zasa ďalší, ktorý je zameraný na streľbu a herné situácie. Všetko však robíme s loptami a to je dobré," citoval špecializovaný portál corgonliga.sk slová M. Sivu, ktorý pochválil tréningové metódy svojho nového kouča Juraja Jarábka. 

 

V tíme "andelov" by mal rodák z Martina pobudnúť minimálne dva roky. "S Trnavou sme už dohodnutí, ale prestupové obdobie sa začne až 1. júla. Takže oficiálne to zatiaľ nie je," skonštatoval bývalý hráč Veľkého Lapáša, Ružomberka (pod Čebraťom získal double v sezóne 2005/2006), českých Teplíc a Myjavy, kde pôsobil v ostatných dvoch rokoch a zažil tam futbalový boom. "Nikdy na Myjavu nezabudnem. Som rád, že Trnava je blízko a budem sa môcť do Myjavy často vracať. Mám tam množstvo kamarátov z futbalu aj mimo neho, dokonca sa nám tam narodil syn, takže na ´kopaniciach´ sa ukážeme často. Bude mi možno trochu ľúto za skvelou kabínou, kde som s každým perfektne vychádzal, ale taký je život futbalistu. Teraz si oblečiem iný dres a v zápase proti Myjave pôjde nostalgia bokom." 

 

Siva sa už nevie dočkať zápasu za nového zamestnávateľa. "Prišiel som do klubu s veľkou tradíciou a veľkými ambíciami. Všetci vieme, že v Trnave je špecifické futbalové prostredie, je to pre mňa výzva. Teším sa na pôsobenie v tomto klube, na všetko, čo toto futbalové mesto ponúka a rovnako aj na nový štadión, ktorý bude hotový na budúci rok," dodal skúsený obranca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies